Hvem er vi?

Borger på VIA NOVA

Fremtidens velfærd

Om du er arkitekt, rengøringsassistent eller socialrådgiver bliver du en del af en arbejdspads, hvor vi tør.

I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode drømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil du skaber med borgeren og virksomhederne.

Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd.

Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder der udfordrer.

Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af det civilsamfund vi er en del af. Det gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Vil du være med til at skabe fremtidens velfærd?

TÆT PÅ

Mennesker, teknologi og natur

Struer Kommune består af en hovedby og aktive lokalsamfund, som i forening skaber udvikling og har fokus på fremtidens nye borgere og arbejdspladser.

Borgerne og virksomhederne i Struer Kommune er globale med en mærkbar iværksætterånd. Det giver en særlig energi, som vi sammen bygger videre på og inviterer nye virksomheder, nye borgere og nye samarbejdspartnere ind i. Vi tør have ambitiøse mål og udvikler kvaliteten af vores samfund med borgerne, så man kan leve et liv, der rummer successer og fiaskoer – fra ung til gammel.

Det lokale er en kvalitet, når man bor og lever i Struer Kommune. Derfor er vores udgangspunkt, at vi skal være tætte på det vi er. Mennsker. Teknologi. Natur.

Lederseminar

Én kommune. Ni centre.

I Struer Kommune er vi organiseret i ni centre, hvor der arbejdes med alt fra uddannelse og børns trivsel til kultur, byudvikling, erhvervsudvikling og borgernes tilknytning til arbejdsmarkedet. Vi favner bredt, men arbejder alle for at skabe de bedste forudsætninger for at borgerne i Struer Kommune lykkes og trives.

Du kan her få et overblik over organisationsstrukturen.

Se organisering

Find os


Struer Kommune
Østergade 15
7600 Struer